Wie zijn wij

Wij zijn met de praktijk gestart op 1 september 1999.

Voorheen was Herman vakleraar tandtechniek in Brussel.

Naast zijn werkzaamheden in Brussel had hij samen met Karin een tandtechnisch laboratorium in Bornem waar beide als bijberoep voor enkele tandartsen werkzaam waren.

Karin heeft na haar opleiding eerst als zelfstandig tandtechnicus in Hulst gewerkt en dit voortgezet in België, Bornem. Later werd ze tandtechnisch demonstrator en technisch adviseur bij Dentsply, een marktleider in dentale producten. Hier groeide ze door tot sales en marketing manager voor de Benelux. Tussendoor moest ze vaak inspringen in de steeds drukker wordende praktijk om zich dan per 1 januari 2009 fulltime in te zetten voor het tandtechnisch gedeelte van de praktijk. Regelmatig worden bijscholingscursussen gevolgd om de kennis van de nieuwe technieken op gebied van bijv. implantaat gedragen prothesen op peil te houden.

Wij zij gespecialiseerd in alle facetten van uitneembare en vaste prothese.

Om onze patiënten zoveel mogelijk service te verlenen bieden wij alles aan onder 1 dak. Op de begane grond worden de patiënten ontvangen en behandeld. Het betreft hier alle uitneembare gebitsprothesen: gedeeltelijke prothesen (plaatjes), frameprothesen, Immediaten, volledige prothesen en klikgebitten op implantaten. De meeste patiënten vinden het prettig om zelf de tanden te kunnen uitkiezen uit het brede assortiment dat wij ter beschikking hebben.

Met alle zorgverzekeraars hebben we een contract voor de vergoeding volgens uw polisvoorwaarden.

Op de 1ste verdieping bevindt zich nu het laboratorium waar prothesen, afkomstig van de tandprothetische praktijk op de begane grond en kroon en brugwerk, hoofdzakelijk voor tandartspraktijken van a tot z vervaardigd worden. Hier worden ook door Karin de cursussen en voordrachten gegeven voor tandtechnici.

Op de 2de verdieping is de voordrachtruimte voor de cursisten daar bevindt zich ook de scanner voor het digitaal ontwerpen van kronen en bruggen. Met professioneel fotomateriaal maakt Karin mondopnamen waarmee alles tot in de kleinste details wordt gedocumenteerd. Ook worden mondopnamen gebruikt als ondersteuning voor het natuurgetrouw weergeven van de tandkleur en tandstructuur bij het vervaardigen van porseleinen restauraties.

Wij proberen alles zo efficiënt mogelijk door te voeren steeds in het belang van de patiënt. Want dat is onze overtuiging en de voortdurende motivatie, de patiënt komt op de eerste plaats

Herman Vanhoorde  Karin Broekaart  Herman Vanhoorde 

Contactformulier

Middels dit contactformulier kunt u uw vraag stellen en zullen we u zo snel mogelijk antwoorden.@